TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE BRACE10

Houding corrector: Populair onder thuiswerkers

  1. Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar de beste houding corrector. Niet gek natuurlijk. We werken steeds vaker vanuit huis en sporten steeds intensiever. Deze veranderingen hebben een behoorlijke impact op ons lichaam. Vragen die veel mensen hebben: een houding of rug corrector, werkt het?

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over een houding corrector, welke ook wel eens postuur corrector of rug brace wordt genoemd trouwens.

Je krijgt antwoord op alle vragen rondom de houding c.q. postuur corrector en we bevelen onze top houding correctors aan voor een bolle rug.

Bekijk ook: Is een rugbrace veilig?

houding corrector

Prijstip op Bol.com

Bestel de best-seller houding corrector bij een kromme rug vandaag nog via Bol.com

19,50

Extra goedkoop!

  • Bestellen en betalen via bol.com
  • Inclusief verzendkosten, verstuurd door bol.com
  • Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Werkt een houding corrector?

Een houding corrector zorgt ervoor dat je lichaam in balans blijft. We zitten voorovergebogen voor de computer of hangen laag in de bank. Doordat we steeds vaker thuiswerken verslechterd de rug houding van werkend Nederland.

De corrector zorgt ervoor dat je rug, schouders en nek in balans blijven. Hierdoor zul je zien dat je minder fysieke problemen krijgt. Ofwel:

  • Geen last meer van je onderrug, nek of schouders.
  • Meer energie
  • Focus tijdens het werk omdat je geen irritatie ervaar

Een postuur corrector zorgt er dus eigenlijk voor dat je lichaam weer wordt gebruikt zoals hij ooit bedoelt was. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je scheef groeit en later ernstige fysieke ongemakken ondervindt.

houding corrector

De functionaliteit in beeld

Tevens is een houding corrector eenvoudig te gebruiken. In 4 stappen bevestig je de best verkochte houding corrector van 2021 en 2022.

houding corrector werkt het

  1. Laat de brace bovenlangs naar beneden glijden met het rugbrace logo naar achteren.
  2. Trek de brace omhoog zodat hij goed aansluit en een goede pasvorm heeft op positie 3. Houdt hierbij rekening dat de houding corrector niet teveel omhoog is gekropen.
  3. Laat eventueel iemand meekijken of hij mooi aansluit of kijk in de spiegel.
  4. Bevestig eenvoudig strakker of minder strak met de hoogwaardige klittenband.

Wat is de beste houding corrector?

We hebben de producten die we verkopen in onze webshop getest. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de houding corrector die je bij ons op de website kiest zeker de moeite waard is. Daarnaast zijn onze producten CE erkend, wat betekent dat we voldoen aan strenge Europese wet- en regelgeving.

In het begin schuurt de postuur corrector een beetje waardoor we zelf gebruik maken van pads. Deze pads kun je bij ons eenvoudig voor slechts € 5 toevoegen aan je bestelling.

Hierdoor zul je zien dat je totaal geen irritaties hebt tijdens het werken of sporten terwijl jij ongezien de houding corrector draag.

Let wel op dat je onze producten in een opbouwend tijdsframe draagt. Zo is het bijvoorbeeld niet de bedoeling om direct hele dagen je brace te dragen. Bouw dit langzaam om. Van tien minuten tot enkele uren in een paar weken. Kijk niet gek op als je brace in het begin niet lekker zit, het is namelijk niet verwonderlijk omdat je lichaam zich een andere houding aan gaat nemen.

Bij fikse rugklachten raden we altijd aan om een specialist te bezoeken. Vraag je fysiotherapeut als je twijfelt en raadpleeg je verzekeraar. In sommige wordt een rugbrace vergoed door de zorgverzekeraar.

De beste houding correctors in onze webshop:

Houding corrector, werkt het?

Rug-brace.nl heeft meer dan 2000 klanten gevraagd naar hun mening over de houding- en rug correctors. Deze klanten hebben het product en de service van Rug-brace.nl beoordeeld met een 8,4! 

We kunnen dus stellen dat klanten enorm tevreden zijn met de houding- rug en postuur correctors van Rug-brace.nl en het product dus werkt!

De braces van Rug-brace.nl scoren ook zelfs een 4,8 op een schaal van 5 op Bol.com

Hoelang draag je een Houding Corrector voor resultaat?

Wij raden aan om de houding corrector dagelijks minimaal 2 uur te dragen. Dit kan wat lang zijn wanneer je bijvoorbeeld naar kantoor moet. Dit kan je als onprettig ervaren.

Toch dragen wij de postuur corrector ook gewoon naar het werk. Als je de juiste maat kiest, zal de houding corrector in principe goed moeten zitten.

Door een houding corrector te dragen en gerichte oefeningen te doen zal je zien dat je rug sterker wordt, maar ook dat je houding ‘natuurlijk’ veranderd.

Overigens helpt het al om jouw houder ‘gewoon’ te dragen tijdens het werk of studie. Het zorgt er namelijk voor dat je rug zich ‘recht’ houdt en voorkomt dat je gebogen zit te werken.

Welke maat moet ik kiezen voor houding corrector?

Het kiezen van de juiste maat voor je houding corrector is eigenlijk heel eenvoudig. We hebben een speciale afbeelding ontwikkeld waarin je eenvoudig kunt zien welke het beste bij jouw lichaam aansluit.

De meeste correctors zijn universeel. Dit betekent dat zij verstelbaar zijn en aan te passen zijn voor zowel mannen als vrouwen met verschillende posturen. 

Onze ‘Phoenix’ is bijvoorbeeld een ander verhaal, daarom is het handig om te kijken naar onderstaande maattabel. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt.

borstomtrek postuur corrector

In beeld: Maattabel Houding corrector

Houding Corrector Vrouw en Man

Onze houding correctors zijn zoals hierboven vermeld unisex. Dit betekent in feite dat de meeste houding correctors – indien anders vermeld – bedoelt zijn voor zowel de man als vrouw. 

Een corrector kun je dus prima dragen als vrouw óf man zijnde. 

Bekijk bijvoorbeeld eens onze ‘Harry’. Deze universele ‘posture corrector’ is tijdelijk ook te koop met € 5 korting. 

Ander nieuws over je rug

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

dE bol.COM sale is live

Tijdelijk het goedkoopste via bol.com

⚠️ Beperkt in voorraad, op = op

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis verzending & slechts 19,95!