TIJDELIJK 10% EXTRA KORTING: GEBRUIK CODE BRACE10

Houding corrector review

Het kopen van een houding corrector of rug corrector kan best spannend zijn. Grote kans dat je reuze benieuwd bent naar de ervaringen van lotgenoten. Wist je trouwens dat deze website is ontstaan vanuit een scheve houding? Er was onwijs veel aanbod online en waar ik moest letten? Geen idee. 

Rug-brace.nl is daarom dé expert. Wij bieden enkel gekeurde houding correctors aan die getest zijn en online positief ge-support worden.

In dit artikel behandelen we uitgebreid onze best-sellers. We laten klanten aan het woord zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Sinds de Corona crisis zijn onze houding correctors niet aan te slepen; het thuiswerken heeft een flinke impact op het menselijk lichaam. Op deze pagina lichten we wat reviews uit van onze rug correctors.

Bekijk ook: de beste rug brace van 2020.

Houding Corrector Review ‘Harry’

De Harry is veruit ons best verkochte model. En dat is niet voor niets. De Harry is namelijk niet alleen universeel – geschikt voor man en vrouw – maar is ook nog eens nagenoeg onzichtbaar onder je kleding. 

Dit betekent dat je onze Harry zowel thuis als op het werk kunt dragen. Zeker gezien we het najaar ingaan, zal een Harry niet opvallen onder je trui.

Voor wie is de Harry geschikt?

Houding- en Rug corrector Harry is geschikt voor mensen met een kromme rugwervel. De Harry is in staat om ervoor te zorgen dat je een nieuwe houding gaat aannemen. Zowel als je staat of als je achter de computer zit zal je rug gerecht worden. De intensiteit bepaal je zelf met het verstelbare klittenband. 

De zachte stof en hoogwaardig klittenband maakt dit product een best-seller. Daarnaast leveren we direct vanuit de bron. Onze eigen Harry wordt alleen gemaakt voor Rug-brace.nl en wordt vanuit Nederland direct door PostNL binnen enkele dagen op je deurmat geleverd.

Betaalbaar

De prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Doordat we de Harry vanwege zijn grote populariteit kunnen produceren op grote schaal profiteren we van schaalvoordelen. Dit betekent dat we onze prijs lager kunnen zetten dan concurrenten elders.

De Harry is namelijk te koop voor slechts 23,95 én je profiteert ook nog eens van gratis verzending.

 

Klanten over onze Harry

We zijn trots op onze producten. Gelukkig zijn onze klanten ook blij met ons.

BerndvdE
BerndvdE
Lees verder
Ik merk verbetering. gebruik hem de hele dag
MdB
MdB
Lees verder
Eerst de phoenix geprobeerd en kon gemakkelijk ruilen naar deze. Zat bij mij het beste. Doet goed zijn werk
Miranda
Miranda
Woensdag besteld en vrijdag al in huis, zit goed. Aanrader!
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Vorige
Volgende

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

dE bol.COM sale is live

Tijdelijk het goedkoopste via bol.com

⚠️ Beperkt in voorraad, op = op

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis verzending & slechts 19,95!